פינוק לבן

02.12.2014 מאת: שי-לי מנזילבסקי
קינוחים
קלה
תגיות ,
  • רכיבים:
  • 4 קופסאות קרטון נוזל קוקוס טבעי (250 מ"ל כל אחת)
  • 2 קופסאות אינסטנט פודינג וניל צרפתי
  • 1.5 כוס חלב אורז ושקדים
  • 3-4 שקיות קטנות סוכר וניל (לפי הטעם)
  • ביסקוויטים פתי-בר בטעם שוקולד
  • לקישוט-שוקולד מריר מגורד/תותים/קקאו/או כל דבר אחר שאתם אוהבים

אודות המתכון

וואו! קבלו את המתכון לקינוח הכי מפנק ומרענן בקיץ. התמונה מדברת בעד עצמה...

אופן ההכנה

שימו לב!

לפני הכנת המתכון יש להשאיר את נוזל הקוקוס במקרר לפחות יומיים על מנת שיספיק להתקשות.
מומלץ במיוחד להשתמש בנוזל הקוקוס מסוג זה.

אופן ההכנה

להקציף את נוזל הקוקוס, הפודינג והסוכר עם מטרפה חשמלית, עד לקבלת קרם דליל יחסית (דומה לגלידה אמריקאית נמסה).

להכניס למקרר לכשעה.

לטבול את הביסקוויטים בחלב האורז והשקדים  ולסדר אותם כבסיס.

לשפוך מעל שכבת הביסקוויטים שסידרנו כשליש מהקרם.

לחזור על הפעולה-לטבול עוד שיכבה של ביסקוויטים ולסדרם מעל הקרם. לשפוך מעליה עוד שליש מהקרם.

לחזור על פעולה זאת שוב, כך שיוצאות לנו 3 שכבות של ביסקוויטים מכוסות בקרם.

רצוי לפני הגשה להכניס ל-40 דקות למקפיא, זה יוצא פשוט חלומי!

השילוב של הקרם קוקוס עם האינסטנט יוצר קרם מושלם.

ניתן להכין גם בכוסות/קעריות אישיות (כמו של קומפוט) וזה כמו טירמיסו או מסקרפונה…

אפשר לגרד מעל שוקולד או לפזר קקאו, לקשט בתותים או כל פרי אחר שאתם אוהבים… בתיאבון!

מתכונים נוספים בקטגוריית קינוחים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera