עוגיות טחינה שוקולד צ'יפס טבעוניות

03.12.2014 מאת: סיון מאירי
אוכל שילדים אוהבים, קינוחים
בינונית
תגיות
  • רכיבים:
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 כוסות שיבולת שועל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס חלב סויה
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 1/2 כוס שבבי קוקוס
  • 1 חבילה אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 1 חבילה שוקולד מריר (100 גר') שבור לחתיכות

אודות המתכון

בא לכם קינוח מתוק וכייפי? הנה מתכון פשוט להכנה, לעוגיות שוקולד צ'יפס שכייף להגיש לחבר'ה, למשפחה או סתם לנשנוש ביתי.

אופן ההכנה

ראשית, יש לחמם את התנור ל-175 מעלות. לאחר מכן, יש לערבב יחד את כל הרכיבים בקערה, כאשר מערבבים קודם את הרכיבים היבשים, ורק לאחר מכן מוסיפים את הרכיבים הרטובים. מערבבים את כל הרכיבים יחד היטב.

מרפדים תבנית בנייר אפיה. יוצרים עיגולים קטנים (מעט קטנים יותר מכדורי פינג פונג), ומסדרים אותם על התבנית במרווחים גדולים. שימו לב שהעוגיות מאוד מתנפחות באפייה, ולכן חשוב לשמור על מרווחים גדולים כדי למנוע הדבקות.

מומלץ להרטיב את הידיים תוך כדי יצירת העיגולים כדי שהם לא ידבקו לידיים.

יש לאפות בחום של 175 מעלות במשך 25- 30 דקות.

מוציאים מהתנור, מצננים ומגישים.

מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל שילדים אוהבים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera