שניצל סויה

03.12.2014 מאת: נטלי הולדינג
  • שניצל סויה - 8 יחידות
  • 2\1 כוס קמח חומוס
  • 4\2-2\1 כוס מים
  • שום כתוש
  • 3/4 כוס פירורי לחם

אודות המתכון

שניצל סויה מטוגן עם חוואיג’ ושום, פירה עם בצל, שום מטוגן, טימין וסלט ירקות.

אופן ההכנה

מתכון זה מתאים להכנת 8 שניצלים.

מכינים שתי בלילות בהן נטבול את השניצלים -  אחת יבשה ואחת רטובה.

הכנת הבלילה הרטובה: מערבבים חצי כוס קמח חומוס עם רבע-חצי כוס מים ושום כתוש.

הכנת הבלילה היבשה: מערבבים כוס פירורי לחם, 4 כפות שומשום, 3/4 כף חוואיג', מלח לפי הטעם.

לוקחים סוליית שניצל סויה (יבשה/מופשרת) ומשרים במים חמים (שהורתחו קודם לכן) למשך כ-20 דקות. נפטרים בעדינות מעודפי המים, ומעבירים לבלילה הרטובה. משם מעבירים בזהירות לבלילה היבשה ומשם למחבת טפלון עם מעט שמן חם.
לקראת סוף הטיגון מוסיפים עוד 2 שיני שום לשמן, מה שיוסיף טעם לשניצלים ואף ויעניק להם קריספיות מסוימת.

* לנמנעים מטיגון – ניתן לאפות את השניצלים ב – 200 מעלות עד להזהבתם משני הצדדים.

לכניסה לבלוג של נטלי הולדינג לחץ כאן

מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל שילדים אוהבים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera