טופו וירקות על מצע אטריות אורז

16.11.2014 מאת: ברישנסקי מיכל
מנות עיקריות
בינונית
תגיות , , ,
  • רכיבים:
  • 2 בצלים
  • 2 גזרים
  • שעועית ירוקה
  • נבטים סיניים
  • משחת קארי אדומה
  • שמן קוקוס
  • שמן צ׳ילי
  • רוטב סויה
  • חלב קוקוס
  • בצל ירוק
  • פטרוזיליה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • איטריות אורז רחבות
  • טופו

אודות המתכון

מתכון נהדר למנה עיקרית, טבעונית, טעימה ומזינה, שתזכיר לכם את טעמי המטבח האסייתי. בתיאבון!

אופן ההכנה

ראשית, יש להשרות קוביות טובו ברוטב סויה כ20 דקות.

במקביל יש לטגן בסיר את הבצל בשמן קוקוס עם קצת שמן צ'ילי, להוסיף קוביות של גזר ולאדות דקה שתיים.

להוסיף לסיר את משחת הקארי ואת קוביות הטופו שהושרולערבב ולהוסיף לאט לאט כוס עד שתי כוסות מים.

בסיר נפרד להפשיר שקית שעועית ירוקה, לסנן ולהוסיף לסיר הראשי לאחר שהגזר התרכך.
להוסיף כף עד שתי כפות חלב קוקוס.
להביא לרתיחה ולכבות את האש.
כשהאש כבויה להכניס לסיר בצל ירוק קצוץ גס, חצי כוס פטרוזיליה קצוצה וכמות נדיבה של נבטים סיניים.
לערבב ולסגור את הסיר לבישול של 5 דקות באדים.
להניח על מצע של אטריות אורז חלוטות.
בתיאבון!

 

 

גיוון:
ניתן לגוון בסוגי הירקותבמקום גזר - בטטה, דלעת וכדומה.

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera