סושי חי ממולא בנבטים וירקות

06.12.2014 מאת: קירה מ"בנטו נא"
מנות ראשונות, מתכונים לחג, רואו-פוד
קלה
תגיות
  • רכיבים:
  • 3 אצות נורי
  • סלסלה של נבטי חמניה
  • אבוקדו, חתוך לרצועות עבות
  • גזר וקולורבי, חתוכים לגפרורים
  • ניתן להחליף בירקות אחרים שאוהבים

אודות המתכון

אצת סושי במילוי ירקות ונבטים. נפלא כמנה ראשונה, תוספת לארוחה או סתם נשנוש..תהנו! 

אופן ההכנה

מניחים את אצת הנורי על מחצלת במבוק, ומפזרים את הנבטים על האצה באופן אחיד.

מניחים את הירקות החתוכים מעל הנבטים. מגלגלים את האצה, חוצים את הרול באלכסון (או חותכים ל 6-8 חלקים) ומגישים.

מומלץ להגיש עם רטבים או מטבלים בצד.

בתאבון!

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות ראשונות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera