בולונז טבעוני

06.12.2014 מאת: סיון מאירי
  • רכיבים:
  • 200 גרם טחון מן הצומח של טבעול
  • 1 בצל גדול
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 4 עגבניות מרוסקות
  • 1/2 כוס יין אדום
  • מלח, פלפל, סוכר, לימון, אורגנו
  • כמה עלי בזיליקום

אודות המתכון

מתכון פשוט, קל להכנה וכייפי לבולונז טבעוני מצוין! תוכלו להכין מגוון מתכונים "בשריים" ולהוכיח לחבריכם שכשעוברים לטבעונות ממשיכים ליהנות מכל המאכלים המוכרים! 

אופן ההכנה

ראשית, יש לקצוץ בצל ולטגן אותו בסיר עם מעט שמן. לאחר מכן, יש להוסיף 2 שיני שום כתושות, ורסק עגבניות. מערבבים היטב כדי להסיר מהרסק את טעם הלוואי.

יש להוסיף חצי כוס מים ועגבניות מרוסקות ולהביא לרתיחה. מוסיפים את הטחון מן הצומח וכן יין אדום, ומביאים שוב לרתיחה.

מתבלים לפי הטעם. יש לבשל על אש קטנה עם מכסה סגור כ-10 דקות. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera