חינקאלי פטריות ועדשים

16.11.2014 מאת: מסעדת "ננוצ'קה"
מנות עיקריות, מתכונים לחג
בינונית
תגיות , , , ,
  • רכיבים ל-90 יחידות:
  • לבצק:
  • חצי קילוגרם קמח לבן
  • חצי קילוגרם קמח דורום
  • מים
  • שתי כפות שמן זית
  • למילוי:
  • שלוש כוסות עדשים ירוקות, בלאדי, מושרות כשלוש שעות ומבושלות
  • 2 חבילות פטריות שמפיניון
  • 2 כרישות
  • 5-6 שיני שום
  • אגוז מוסקט, מלח ופלפל

אודות המתכון

מסעדת "ננוצ'קה" הטבעונית מפנקת אותנו בעוד מתכון מעולה ל-90 יחידות קסומות של חינקאלי פטריות ועדשים. בתיאבון!

אופן ההכנה

אופן הכנת הבצק:
מערבבים את כל החומרים ולשים לבצק אחיד, מעט גמיש. כדי לקבל בצק גמיש צריך להמעיט ככל האפשר בלישה, אחרת הוא הופך ללעיס. נותנים לו לנוח כשעה במקרר.

אופן הכנת המילוי:
מטגנים במעט שמן ומים כרישה ופטריות, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
טוחנים את העדשים עם שיני השום, ואז מעבירים פנימה את הפטריות והכרישה ומערבבים הכל יחדיו.
במכונת פסטה פותחים את הבצק לדפים בעובי מס' 2, יוצרים עיגולים וממלאים. מקפלים את הבצק ומהדקים היטב. מבשלים כ-8 דקות במים רותחים עם מלח עד שהחינקלי צף על פני המים. מוציאים עם כף מחוררת ומגישים.

לאתר של מסעדת ננוצ'קה;

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera