מרק מלפפון ואגוזי לוז קר

07.12.2014 מאת: יפתח לחם
מנות ראשונות, מרקים, מתכונים לחג
בינונית
תגיות , ,
  • רכיבים:
  • 2 כוסות חלב אגוזי לוז [2/3 כוסות אגוזים שרויים לילה ומסוננים. להוסיף 2 כוסות מי שתיה, לרסק היטב בבלנדר או במעבד מזון, לסנן דרך מסננת מרופדת בבד גבינה דק ולסחוט היטב.]
  • 2 כוסות מיץ מלפפונים [בערך 6-8 מלפפונים טריים, קלופים וסחוטים באמצעות מכונת מיץ]
  • 1/2 כוס אצות ארמה מושרות במים
  • 4 כפות זרעי צ'יה לבנים
  • 4 כפות מיסו לבן
  • 2 כפות מירין
  • 1 כף שמן קוקוס מכבישה קרה
  • 1/2 כף חומץ אורז
  • 1/2 כפית מלח-ים אטלנטי
  • 1/2 כפית הל טחון
  • קמצוץ אבקת ג'ינג'ר

אודות המתכון

מתחשק לכם מרק אבל מזג האויר קייצי וחם? עכשיו אתם יכולים להנות ממרק מעולה וקל להכנה שיתאים גם ליום קיצי!

אופן ההכנה

לטחון בבלנדר את כל החומרים פרט לאצות למרקם אחיד.
למזוג לקערה ולהוסיף את האצות השרויות.
להניח להתייצב 10-15 דקות.

להגשה

לסדר בהיקף של כל צלחת פרוסות מלפפון ולעטר כל פרוסה בחמוצית חצויה
למזוג את המרק עם האצות למרכז הצלחת ולהגיש.

מתכונים נוספים בקטגוריית מתכונים לחג

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera