רוטב בולונז

07.12.2014 מאת: לנדס אין לאב - קוסטה ריקה
  • רכיבים:
  • 3 ראשי שום
  • 1 גזר בינוני מרוסק
  • 5 עלי דפנה
  • 4 קופסאות עגבניות שלמות
  • 1/4 כוס שמן
  • בזיליקום, אורגנו, טימין, מיורן, מלח ופלפל
  • 3 בצלים
  • שקית טחון מן הצומח
  • 1 מרגרינה
  • רוטב סויה, תבלין בשר, כמון ורוטב ברביקיו
  • מעט יין אדום
  • 1 קופסת רסק עגבניות

אודות המתכון

מתכון מהיר ומוצלח לרוטב בולונז "בשרי" במיוחד, שמושלם לספגטי בולונז וללזניה!

אופן ההכנה

הוראות להכנת רוטב העגבניות:

יש לטגן בשמן זית את השום, עלי הדפנה והגזר. בינתיים מועכים את העגבניות, וכאשר הבצל מזהיב, מוסיפםי את העגבניות לסיר. מוסיפים את התבלינים לפי הטעם.

הוראות להכנת תערובת ה"בשר":

מטגנים את הבצלים במרגרינה, עד להזהבה. מוסיפים את הטחון מן הצומח, וכן את יתר התבלינים לפי הטעם. מוסיפים את תערובת הבשר לרוטב העגבניות שבושל כ-10 דקות לאחר הרתיחה. לאחר 5 דקות של בישול נוסף במשותף, מוסיפים קופסת רסק עגבניות אחת, ומעט יין אדום.

המתכון מטעם לנדס אין לאב- שרותי תיירות וארגון טיולים לישראלים בקוסטה ריקה. לדף הפייסבוק של לנדס אין לאב לחץ כאן

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera