ריבועי בצק עם אגסים מקורמלים ופקאנים

07.12.2014 מאת: נופר יערי
מתכונים לחג, קינוחים
קלה
תגיות , ,
  • רכיבים:
  • 4 ריבועי בצק עלים של כ-10*10 ס"מ
  • 1 אגס (או כל פרי שאוהבים)
  • חופן שברי פקאנים (לא קלויים/מומלחים) – או כל אגוז אחר שאוהבים
  • 1-2 כפות סוכר

אודות המתכון

קינוח מרשים בעשר דקות! כשאין מצרכים או זמן להשקיע אבל חייבים משהו מתוק ועכשיו - זה הקינוח הנכון.

אופן ההכנה

אפשר להשתמש בכל פרי שאוהבים – תפוח, אגס, מישמיש, אפרסק…

 

מוציאים את הבצק מהקפאה ומניחים אותו להפשיר בזמן שמכינים את הפרי.

מחממים תנור לחום בינוני-גבוה.

מחממים 1-2 כפות סוכר עם כמה כפות מים במחבת (תלוי כמה מתוק אוהבים את זה. אני אוהבת מתוק. מאוד.)

פורסים את הפרי לפרוסות דקות ומוסיפים למחבת ביחד עם האגוזים כשהסוכר נמס.

מאדים את כל העסק כמה דקות עד שהפרי מתרכך, מכבים את האש, מחכים שיצטנן כמה דקות.

מסדרים את פרוסות הפרי יפה יפה על גבי הריבוע, מפזרים מעל את האגוזים, ומורחים בסירופ את קצוות הבצק שישתזף יפה.

מכניסים לתנור לכ-10 דקות או עד שהבצק נפתח, מוכן ומשחים מלמעלה.

זהירות, ממכר!

מתכונים נוספים מאת נופר יערי בבלוג "לא על החסה לבדה"

מתכונים נוספים בקטגוריית מתכונים לחג

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera