בתחילה החלה החברה בשיווק חטיפי אנרגיה 100% אוכל נא וטבעוני, ולאט לאט החלה ראמה לרקום עור וגידים, כל זאת ע"י שילוב הידע שרכש מוטי (מיסד ושף "ראמה" מזון אורגני חי) במהלך עבודתו כשף מזון נא בניו יורק ודרך לימודי איורוודה,ראיה הוליסטית ותשוקה להוכיח את כוח התזונה הטבעונית ושאוכל נא יכול להיות עשיר טעים ומזין.
כך נוצר קו המוצרים שכולל "גבינות" (עשויות מאגוזים ופרוביוטיקה מייצור אישי) קינוחים וחטיפים שנועדו לסנוור את חך הטבעונים בישראל.
"ראמה" מתחייבת למוצרים איכותיים, נקיים, ואורגנים, כמו כן אנו משתדלים להמשיך לחפש אחר חומרי גלם באיכות גבוהה על מנת לחדש.

תגובות