אודות בית העסק
מפעל קוסקוס מזון הוקם לפני למעלה מ-40 שנה, ומאז ועד היום הוא שומר על איכות ואותנטיות מוצר הקוסקוס. המפעל החל לאחרונה לסמן את מוצריו בסימון הטבעוני של ויגן פרנדלי.
בשנת 1993 מפעל קוסקו מזון עבר למפעל חדש ומשודרג בנתניה, בו כל שלבי הייצור, הכוללים את ניפוי הסולת, גלגול הסולת, בישול, ייבוש ואריזה, הם אוטומטיים ונעשים על ידי מיכון משוכלל ללא מגע יד אדם תוך הקפדה על איכות ואותנטיות המוצר.
המפעל עומד בתנאי המזון המחמירים ביותר: GMP, HACCP, ISO 9001-2008, ISO 22000.
לדף הפייסבוק של קוסקוס מזון לאתר האינטרנט של קוסקוס מזון
בתי עסק נוספים בקטגוריית סימון מוצרים בתי עסק ידידותיים לטבעונים נוספים בפריסה ארצית

תגובות