אודות בית העסק
מפעל א.ג גילרו הוקם ב-1950 בירושלים, ובשנת 1988 עבר למקומו הנוכחי בבית שמש.
במפעל מועסקים כ-240 עובדים בכל המחלקות בטכנולוגיות חדישות ומהמתקדמות בעולם.
המפעל מייצר ופלים, חטיפי שוקולד, רולים, גביעי גלידה, דפי ובצקי סוכר, קישוטי עוגה, מוצרים ללא גלוטן, מוצרים ללא תוספת סוכר, מוצרים לפסח המיועדים כולם לקהל לקוחות גדול בארץ ובעולם.
חדש!!
שוקון - גביע ממולא בקרם שוקולד ופצפוצי אורז
** המפעל עומד בסטנדרטים ותקנים בין לאומיים ועובר מבדקים תקופתיים.
בתי עסק נוספים בקטגוריית סימון מוצרים

תגובות