איש של לחם

תגיות ,
כתובת: מושב גינתון
כתובת: מושב גינתון
טלפון: 050-307-0355
טלפון: 050-307-0355

אודות בית העסק

איש של לחם- מאפייה בוטיק וקייטרינג.

מגשי האירוח ושירות הקייטרינג של "איש של לחם" משלבים בין מאפים מלאים, ירקות טריים משדות מקומיים ומנות צבעוניות וטעימות שמשתנות לפי כל עונה והשפע שזו מביאה עמה. זה האוכל שאנחנו אוהבים להכין ויותר מכך, לאכול!
מאפיית "איש של לחם" מתמחה בהכנת לחמי מחמצת העשויים מקמחים מלאים ואורגניים וללא כל תוספת של שמרים, סוכר או שמן.
המאפייה מייצרת גם עוגיות, קרקרים, גרנולה, עוגות ומאפים טבעוניים נוספים.
 
תפריט מגשי אירוח/ קייטרינג
 
מגשי ירקות:
מגש ירקות קלויים.
מגש ירקות טריים- מוגש עם טחינה.
שיפודי ירקות קלויים.
ירקות שורש בתנור.
בטטה צלויה בבלסמי.
סלק וגזר מקורמל.
 
כריכים:
כריכונים בג'בטות מלאות-
טפנד זיתים, פלפלים וחציל קלויים, נבטים.
טופו, פסטו כוסברה, עגבנייה, בצל סגול, עלים.
מיני המבורגר פטריות- מוגש עם חרדל דיז'ון, עגבנייה, מלפפון חמוץ, בצל וחסה.
מיני כריכים משולשים
בטטה וסלק קלויים, טחינה ונבטים.
קרם אגוזים, קישוא אפוי ורוקט.
סלק קלוי, לימון כבוש, פסטו ועלים.
 
מאפים מלוחים:
קישים- בצל קלאסי/ פטריות טריות/בלקני (פלפל קלוי, בצל וזיתי קלמטה).
מיני קישים- פטריות טריות/ בצל מקורמל/ תירס טרי/ בטטה/ בלקני.
מאפה שושנים שמרים עגול- בטטה וזעתר.
מיני שושנים מלוחים- בטטה וזעתר/ טעמים נוספים בהתאם לעונה.
מיני לביבות אפויות- ירקות שורש/ בטטה קארי וג'ינג'ר/ תרד וכרישה.
קציצות פטריות- מוגש עם טחינה ירוקה.
לחמי מחמצת מקמחים אורגנים ומלאים- חיטה/ כוסמין/ שיפון/ ללא גלוטן עם תוספות משתנות לפי האפייה היומית.
פוקצ'ה איטלקית- עגבניות ובזיליקום/ אנטיפסטי/ שלושה בצלים.
פיצה מרגריטה- מגיעה עם תוספות.
 
ממרחים:
קרם אגוזים ובצל מקורמל.
פסטו כוסברה ושקדים.
ממרח עגבניות מיובשות וטריות.
טפנד זיתי קלמטה.
ממרח פלפלים קלויים ועשבי תיבול.
טחינת עשבי תיבול/ עגבניות.
חומוס ביתי.
 
סלטים:
סלט ירוק- עלים רעננים, ירקות טריים וזרעים.
סלט בטטה- עדשים שחורות וויניגרט עשבי תיבול.
סלט קולרבי, גזר וויניגרט בוטנים אסיאתי.
סלט פסטה מלאה- בזיל וירקות קלויים.
סלט קינואה- שפע עשבים טריים ואגוזים קלויים.
סלט שעועית, תפו”א, עגבניות שרי קלויות ושומשום.
סלט סלק וויניגרט הדרים.
סלט עלים ירוקים, פרי עונתי, ואגוז מלך קלוי.
 
תבשילים: (מוגש עם אורז לבן/ אורז מלא)
ירקות וטופו בסויה וסילאן.
עדשים ירוקות ותפו"א בקארי
עדשים כתומות, בטטה ותפו"א בחלב קוקוס.
צ'ילי- עדשים שחורות וסיטן ברוטב עגבניות מקסיקני (פיקנטי).
ברוקולי מוקפץ וטופו עם רוטב בוטנים אינדונזי.
מג'דרה אורז מלא.
כרישה, תרד ומנגולד.
 
מתוקים:
מגש עוגת גבינה.
מגש מיני טארטלטים- שוקולד / אגוזים וקרמל.
טראפלס שוקולד בלגי במבחר טעמים- מלח ים/ חלבה ושומשום/ מייפל, לוז ובראנדי/ חמאת בוטנים.
מיני מאפינס.
מיני שושני שמרים- שוקולד בלגי/ קרם חלבה/ תפוח וקינמון.
מלבי קוקוס ורוטב פירות טבעי.
מבחר עוגיות של המאפייה.
עוגת גבינה ושוקולד/ פירות.
 
 
סדנאות
 
סדנת לחמי מחמצת מלאים:
 
בסדנה תלמדו על כל השלבים החשובים של אפיית לחם מחמצת מוצלח: הכנת הבצק ,תפיחה, עיצוב ואפייה.
עידו יסביר ממה היא מורכבת, תהליך תסיסתה ולמה היא טובה ובריאה לנו.
כל משתתף יקבל שתי כיכרות (אחת טרייה מהתנור והשנייה לאפייה בבית), מחמצת של איש של לחם וחוברת מתכונים.

סדנת כוסמין:

קמח כוסמין מתנהג שונה לחלוטין מקמח חיטה. קמח כוסמין מלא אפילו יותר.
בסדנה תלמדו איך לאפות לחם מחמצת, קרקרים ומאפינס מכוסמין מלא.
מפגש מלא ריחות וטעמים שיעשה לכם חשק להדליק את התנור גם כשיש 35 מעלות בחוץ.

 

סדנת אפייה ללא גלוטן:

לכל מי שנמנע מגלוטן או שפשוט רוצה להוריד את כמות הגלוטן מהתפריט, בסדנה תקבלו כלים לעשות זאת.
תלמדו איך להכין לחם, קרקרים וחטיפי אנרגיה ללא גלוטן.
עדו יסביר על הקמחים השונים, מה מאפיין אותם ואיך בעצם עובדים איתם.

לדף הפייסבוק של איש של לחם    לאתר האינטרנט של איש של לחם

בתי עסק נוספים בקטגוריית קייטרינג וארוחות בהזמנה    בתי עסק ידידותיים לטבעונים נוספים בפריסה ארצית


תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera