אודות בית העסק
סיפור של המתססה מתחיל לפני כ-5 שנים, כשעבדנו בעבודה חקלאית בקיבוץ צובה וראינו כי פירות רבים נפסלים לשיווק בבית האריזה או פשוט נשארים בשטח בגלל פגמים שוליים בנראות.
למעשה, מדובר על כ-20% פחת בכל מטע שמתבזבזים ויוצרים פסולת מזון והפסדים לחקלאים.
ניסינו לחשוב מה לעשות כדי לתת מענה לדבר הזה, וכך נולד הרעיון של מפעל לעיבוד פרי.
מה אנחנו בעצם עושים?
אנו קונים בכסף את הפירות הפסולים לשיווק ומהם מייצרים מיצים טבעיים, חומצים, מעדני פרי, וסיידר אלכוהולי.
הסיידר האלכוהולי הוא שנתן את השם למפעל - "המתססה". בדומה לעולם היין, תירוש התפוחים תוסס לאורך חודש ימים והופך אלכוהולי.
כל המוצרים שלנו הם ללא חומרים משמרים ובאישור רבנות מטה יהודה.
לכן, כשקונים מאיתנו מסייעים גם לחקלאים לקבל תשלום על הפחת שלהם, עוזרים לצמצם פסולת מזון, וגם נהנים ממוצרים איכותיים.
מוצרינו המסומנים בתו הטבעוני:
-סיידר אלכוהולי 750 מ"ל, סיידר אלכוהולי 330 מ"ל
- מעדן פרי אגס ביין, מעדן פרי תפוח עץ
- מיץ טבעי תפוחים, מיץ טבעי אגסים
-ממזג משוקר
-סיידר חורפי
לדף הפייסבוק של המתססה לאתר האינטרנט של המתססה
בתי עסק נוספים בקטגוריית סימון מוצרים בתי עסק ידידותיים לטבעונים נוספים בדרום

תגובות