אמפנדס דה קיקה

תגיות , , ,
שעות פעילות: א'-ש': 24/7

אודות בית העסק

אנריקה אנזרוט, או קיקה כפי שכולם מכירים אותו, נולד ב-1949 בבואנוס איירס בארגנטינה.
ב-1995 עלה לארץ עם משפחתו והתמקם בנתניה. קיקה מכין מטעמים ארגנטינאים שנים רבות.
הגל הראשון של הקורונה פגע אנושות במפעל חייו, המסעדות נסגרו וקיקה נשאר למעשה ללא פרנסה.
בשנים האחרונות הכין בעיקר אמפנדס ומכר אותם למסעדות רבות ברחבי הארץ.
במהלך הגל הראשון פגש את הפרסומאי אודי דוניר, שהתאהב בו עוד לפני שטעם מהאמפנדס שלו..
ביחד הם החליטו להנגיש את האמפנדס של קיקה לקהל הרחב וכך נולד "אמפנדס דה קיקה".
בסוף יוני 2020 הושק "אמפנדס דה קיקה" במתכונתו הנוכחית, ותוך זמן לא רב הספיק להגיע אל מאות לקוחות מרוצים עד השמיים שהתמכרו מהביס הראשון..
האמפנדס מגיעים במארזים קפואים, להכנה עצמית בתנור או בטיגון.
 
תפריט
אמפנדס פטריות - עם כרישה, בצל ויין לבן.
אמפנדס תפו"א - עם בצל וכרישה מקורמלים.
אמפנדס ברוקולי - עם גזר, בצל ורוטב בשמל מחלב אורז.
מארז מיקס טבעוני - מכיל את כל השלושה.
 
מדי כמה זמן קיקה מכין טעמים חדשים, והוא תמיד שמח לשמוע הצעות או בקשות של לקוחות.
 

לדף הפייסבוק של אמפנדס דה קיקה    לאתר האינטרנט של אמפנדס דה קיקה

בתי עסק נוספים בקטגוריית קייטרינג וארוחות בהזמנה    בתי עסק ידידותיים לטבעונים נוספים בהשרון


תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera