אודות המקום
מסעדה הודית מודרנית, משפחתית, צבעונית ושמחה השואבת את השראתה מהמטבח העשיר והצבעוני של מומבאי, הכרך הגדול בהודו.
המטבח של מא פאו מתבסס על מורשת המשפחה העתיקה, הטעמים העזים של מחוז קוקון שמדרום למומבאיי בואכה גואה לצד השפע העושר והיצירתיות של המטבח ואוכל הרחוב של מומבאי העיר הידועה כשער הכניסה של הודו מן המערב.
התפריט
מנות ראשונות
סמוסה ירקות - כיסונים חמים ופריכים על מצע גרגירי חומוס.
בט'ט'ה ווד'ה - כדורי תפוח אדמה בבלילת חומוס, מתובלים בגרגרי חרדל וכוסברה.
בהאג'ה בצל - לביבות בצל וחומוס מוגשות עם מטבלי צ'אטני.
פאפאד מסאלה - מנת נשנוש של קרקר עדשים, עם בצל, פלפל חריף ועגבניות.
סלטים
סלט מא פאו - תערובת עלים, ירקות גינה טריים מעוטרים ברוטב קשיו ורוטב ויניגרט עשיר בתוספת פקורה ירקות.
סלט קטן - כרוב, סלרי, גזר ופלפלים ברוטב ג'ינג'ר וצ'ילי מתקתק.
מנות עיקריות
ביריאני ירקות - ירקות העונה וקטניות .
פאו בהאג'י - נזיד תפוחי אדמה כרוב ובצל.
טהאלי טבעוני - נזידי קטניות ותבשילי ירקות.
מסאלה ד'וסה - מילוי תפוח אדמה, כמון וזרעי חרדל.
מייסור ד'וסה - מילוי תפוח אדמה ירקות קשיו וצימוקים.
וויג' קארי - ירקות העונה וקטניות ברוטב קוקוס עשיר.
ד'אל טאד'קה - נזיד עדשים צהובות וכתומות.
צ'אולי - נזיד קטניות לוביה ברוטב עגבניות.
ד'אל מקאני - נזיד עדשים שחורות ואדומות.
קובי בהאג'י - תבשיל תפוחי אדמה וכרוב לבן.
מיקס ירקות - ירקות העונה ברוטב עגבניות.
אלו גובי - תבשיל תפוחי אדמה וכרובית.
לדף הפייסבוק של מא פאו לאתר האינטרנט של מא פאו

תגובות