צ'אנג בה

לא
כן
כן

צ'אנג בה

תגיות , , ,

אודות המקום


כל מי שהיה בתאילנד מכיר את הרגע הזה: אוכלים באמצע הרחוב פאד תאי חם, שנעשה בזריזות ידיים מעוררת השתאות, עם תיבול מדויק, חריפות מעודנת וקצת בוטנים למעלה.

את המנה מגישה תאילנדית מבוגרת, שזה מה שהיא עושה כל חייה.

כל מי שחווה את הרגע הזה, יודע שזכה בחוויה קולינרית אחת ויחידה. מסעדות צ'אנג בה נולדו מתוך אהבה גדולה למטבח התאילנדי.

נכון שלא נוכל לדמות את הריחות והצבעים של רחובות בנגקוק העוצמתית, אבל נוכל לשחזר בכישרון רב את הרגע הקסום ההוא. את הטעמים העזים והמופלאים של אוכל הרחוב התאילנדי!

אז איך מייצרים חוויה תאילנדית אמיתית?

משתמשים בחומרי גלם תאילנדיים מקוריים: תבלינים, שמנים, רטבים וכל מה שיש למטבח התאילנדי המשובח להציע.

אנחנו לא מסתפקים במשהו דומה או עושים כמו, אלא מייבאים את הכול ישירות מבנגקוק הגדולה.

עושים כבוד לטכניקות הבישול התאילנדי המסורתי. בלי לעגל פינות.

מייבאים במיוחד מתאילנד את כל כלי המטבח, כדי שהמנות יצאו בדיוק אותו דבר.

מרכיבים צוות מנצח המורכב מחברים תאילנדיים, שמביאים איתם את הידע המדויק ואפילו רוקחים את תערובת התבלינים במכתש ובעלי, ממש כמו בתאילנד.

מה הפלא שהטום יאם שלנו כזה טעים? טעים, טעים וגם מרים האווירה בצ'אנג בה שמחה וצעירה, ופשוט רואים שכיף לנו.

בואו לשמוח איתנו. את המסעדות עיצבנו בקטע תאילנדי, עם עצי במבוק וצבעים מרגיעים, כדי שתרגישו כמו בחופשה. תוכלו לשבת על הבר עם סינגה ביר מרעננת או באחת מפינות הישיבה המפנקות.

התפריט

ראשונות

הסום טאם של צ'אנג בה - רצועות פריכות של פפאיה ירוקה טריה כתושות בכלי המסורתי עם עגבניות שרי, שעועית ירוקה, בוטנים, שום, לימון, סוכר דקלים, צ'ילי. מוגש עם סטיקי רייס

יאם גא לאם - סלט מרענן של כרוב לבן, כרוב סגול, גזר, עגבניות שרי, נבטים ובצל ירוק, ברוטב על בסיס בוטנים, שום, סוכר דקלים, ושמן שומשום

פאד פאק קייאו - ברוקולי, באק צ'וי, בצל ירוק ושום מוקפצים ברוטב שיטאקי מתקתק, מוגש עם סטיקי רייס

הספרינג רול של צ'אנג - אגרול (2 יחידות) בעבודת יד במילוי של ירקות ואטריות שעועית

אטריות וקארי

פאד סייאו - טופו מוקפץ עם אטריות אורז רחבות מושחמות, ברוקולי, בצל ירוק, בזיליקום, באק צ'וי, שום וג'ינג'ר

פאד קוטייאו - טופו / עוף / בקר / שרימפס מוקפץ עם אטריות חיטה ברוטב מתקתק עם ביצה, בצל לבן וירוק, באק צ'וי ונבטים.

גאנג לאונג - טופו בתבשיל קארי צהוב, חלב קוקוס, פפאיה, בטטה, בצל לבן וירוק, כרובית, מנגולד, קשיו, בזיליקום, שום, לימון וג'ינג'ר

גאנג קייאו וון - טופו בתבשיל קארי ירוק, חלב קוקוס, חצילים, ברוקולי, מנגולד, למון גראס, כפיר ליים, גלנגל, בזיליקום, בצל ירוק, ג'ינג'ר צ'ילי ושום

גאנג גאטי הד - טופו בתבשיל קארי אדום, חלב קוקוס, בצל, מנגולד, פטריות שמפיניון, למון גראס, כפיר ליים, גלנגל, בזיליקום, ג'ינג'ר ושום

אורז

פאד פאק - טופו מוקפץ עם גזר, גמבה, כרובית, בצל, באק צ'וי, שום, שמפיניון ואגוזי קשיו ברוטב מתקתק. מוגש עם אורז

פאד קפאו - עוף / בקר קצוץ / Meat Redefine / שרימפס צלוי בווק עם רוטב שיטאקי, סויה, צ'ילי, בצל, שעועית ירוקה, שום ובזיליקום, מוגש עם אורז וביצת עין רכה מעל.

קינוחים

טפיוקה - פניני טפיוקה בקרם קוקוס ופירות טריים



לדף האינסטגרם של צ'אנג בה

לדף הפייסבוק של צ'אנג בה    לאתר האינטרנט של צ'אנג בה

בתי עסק נוספים בקטגוריית אסייתי


למסעדה זו יש 3 סניפים:

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera