אודות המקום
מגיל 3-4 אני מבלה במטבח בין הסירים ואוהב לבשל, לארח ולפנק.
לאחר שנים כשף של מסעדות בארץ ובחו"ל בחרתי להוריד הילוך ולהקים את "יוסף החומוסייה".
אהבתי הגדולה לאוכל פשוט וחומריי גלם מעולים הובילה אותי לכיוון החומוס, כאשר הדגש אצלי הוא על שימוש בחומריי גלם טריים וברמה גבוהה.
את החומוס התחלתי כחלק ממכולת/חנות תבלינים של בני משפחה ובעקבות ההצלחה פתחה החומוסייה ארבעה סניפים בארץ.
החומוס שלי חם וטרי ונטחן במקום כל הזמן לפי ההזמנות.
החומוס של יוסף מושפע מהסגנון הגלילי ומשם מגיעים שמן הזית המשובח בו אנו משתמשים והזיתים המרירים וכמובן המשאוושה הגלילית הרכה והנושכת (הגרסה הגלילית למסבחה), וגם מנת המשולש = חומוס, פול ומשאוושה במנה אחת.
אצלנו אוהבים לארח ולפנק ולכן שיטת האכילה אצלנו היא במילוי חופשי של הצלחת ללא הגבלה!
אצלנו אף אחד לא יוצא רעב!
התפריט
קינוחים!
בתי עסק נוספים בקטגוריית אופציות טבעוניות
למסעדה זו יש 7 סניפים:

תגובות