אודות המתכון
מחפשים קציצות שישאירו רושם? עם המתכון הזה של מסעדת ננוצ'קה אי אפשר לטעות! בריא וטעים מאוד מאוד.
אופן ההכנה
הכנת הקציצות:
חולטים במשך 20 דקות את השומר ותחתיות הארטישוק ביחד עם עלי הדפנה עד לדרגת ריכוך אל דנטה. במעבד מזון קוצצים גס את התערובת (מוציאים את עלי הדפנה), מוסיפים את פירורי הלחם והתבלינים. מכניסים את התערובת למקרר ל-40 דקות עד למיצוק.
הכנת הציפוי:
מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מצפים את הקציצות ומטגנים בשמן (תירס או קנולה) עמוק במשך כ-6 דקות.
הכנת קרם ארטישוק ירושלמי:
מבשלים את כל הרכיבים עד לריכוך, להוסיף לפני סוף הבישול 3 חוטי זעפרן. עם תום הריכוך מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון תוך כדי הזלפת שמן זית בצורה איטית עד לקבלת מרקם חלק ועדין. טועמים ומוסיפים מעט מלח.
עכשיו אפשר להנות מקציצות ארטישוק! בתיאבון!
מתכונים נוספים בקטגוריית מתכונים לחג

תגובות