אודות המתכון
כולנו אוהבים חומוס מעדיפים להמנע מהחומוס התעשייתי שנמצא בסופרים. אפרת יסעור מציעה מתכון קל מהיר ופשוט להכנת חומוס ביתי וטעים.
אופן ההכנה
מחמים את החומוס בתוך סיר עד לנקודת רתיחה. מנמיכים את האש ומחכים עד שגריני החומוס יהיו רכים.
בבלנדר-
שופכים את הטחינה, מיץ הלימון, השום והתבלינים, וטוחנים.
לאחר מכן מוסיפים את החומוס וטוחנים שוב.
מידת הסמיכות תלויה בכמות המים שתוסיפו. מומלץ להתחיל ללא מים ולהוסיף על פי המרקם המובקש.
יש להוסיף תבלינים לפי הטעם.
הגשה:
מוזגים לקעריות מזכוכיות וקשט כרצונך. את החומוס הנותר ניתן להקפיא.
מתכונים נוספים בקטגוריית ממרחים

תגובות