אודות המתכון
מתחשק לכם סנדוויץ' עסיסי וטעים? בלוג אבאווג מפנק אתכם במתכון מעולה לפרוסות טמפה לסנדוויץ!
אופן ההכנה
מפשירים את פרוסת הטמפה על ידי בישולן במים עם מעט יין לבן כ-10 דקות. מחממים תנור ל200 מעלות. חותכים את פרוסת הטמפה לאורך לרצועות עבות. יוצרים מרינדה מערבוב שאר החומרים. לוקחים תבנית אפיה בגודל שמתאים להנחת כל פרוסות הטמפה בשכבה אחת. שמים מעט מרינדה בתבנית האפיה, מניחים עליה את פרוסות הטמפה ואחר כך יוצקים מעליהן את יתרת המרינדה.
מכסים היטב ברדיד אלומיניום ואופים בתנור כ-40 דקות. מורידים את הכיסוי, הופכים את הרצועות, וממשיכים לצלות בתנות ללא הכיסוי עוד 10 דקות, עד שרצועות הטמפה שחומות היטב ואין כמעט נוזלים.
בתאבון!
המתכון באדיבות הבלוג אבאווג
מתכונים נוספים בקטגוריית ארוחות בוקר טבעוניות

תגובות