אודות המתכון
ילדים אוכלים הכל עם קטשופ, שמלא בחומרים משמרים למיניהם. בלי הרבה מאמץ תוכלו להכין עבורם ממרח עגבניות ביתי, שיהיה בריא הרבה יותר מהמקור. ?בלי חומר משמר, בלי צבע מאכל, ובלי שום תוסף לא טבעי. קטשופ לא חייב להיות מוצר תעשייתי שיוצא מבקבוק פלסטי – כך תכינו בבית בקלי קלות קטשופ נהדר.
אופן ההכנה
- מרסקים את העגבניות למחית בבלנדר ומסננים.
- מחממים את השמן בסיר מתאים ומטגנים בו את הבצל והשום עד שהם הופכים שקופים.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש קטנה תוך ערבוב, במשך שעה, עד שהקטשופ מסמיך.
- מסננים את הקטשופ ומעבירים לכלי מתאים.
מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל שילדים אוהבים

תגובות