אודות המתכון
אחרי הכנסת תפריט טבעוני מצוין, רשת בתי הקפה אספרסו בר מגלה לנו את המתכונים של המנות המעולות שבתפריט! והפעם- סלט חיטה!
אופן ההכנה
משרים חיטה בין שעה ללילה במים. מבשלים את החיטה במים כשעה ומסננים. מקלפים את הדלורית, מוציאים את הגרעינים וחותכים לקוביות, או לחילופין- מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות. מתבלים בשמן זית ומלח, שמים על מגש ומכניסים לתנור מחומם ל180 מעלות עד שהדלורית/הבטטה מוכנה וקיבלה קצת צבע.
מערבבים את כל חומרי הגלם ומגישים. להגיש חם. (מתאים למרכז שולחן או ארבע מנות עיקריות)
ניתן למצוא מנה זו בתפריט הטבעוני של כל סניפי רשת אספרסו בר.
מתכונים נוספים בקטגוריית סלטים

תגובות