מרק קובה סלק

29.06.2015 מאת: טבע דלי עסק מומלץ
  • רכיבים:
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 בצל, חתוך לקוביות
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 5 סלקים, מקולפים, פרוסים- כל פרוסה לחתוך ל-4 רבעים
  • 1 כף גדושה רסק עגבניות
  • 4-5 כוסות מים
  • מיץ מלימון גדול
  • 1 כף סוכר חום
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • 1 חב' קובה סייטן אמרנט למרק

אודות המתכון

מתכון למרק קובה סלק מהיר עם הקובות המוכנות של טבע דלי!

אופן ההכנה

לחמם את השמן בסיר למרק. להוסיף את הבצל ולטגן לכ-3 דקות על אש בינונית.
להוסיף את השום ולטגן ל-3 דקות נוספות.
להוסיף את הסלקים ואת רסק העגבניות, לערבב היטב.
להוסיף את שאר הרכיבים, לערבב היטב, להביא לרתיחה ולהוסיף את חבילת הקובות. 
להנמיך את האש, לבשל ל-40 דקות.

 

לעוד מידע על טבע דלי והמוצרים הטבעוניים שלהם לחצו כאן.

מתכונים נוספים בקטגוריית תחליפי בשר

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

Privacy Policy and Terms of Service

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera