אודות המתכון
קציצות כרישה טבעוניות
נטליה מביאה לנו קציצות שקל להכין, וטעים כל כך לאכול!
כמות: 8 קציצות
זמן הכנה: 40 דקות
אופן ההכנה
אופים את תפוח האדמה בתנור עד לריכוך (אפשר גם במיקרו)
קוצצים את הכרישה והבצל לחצאי עיגולים
מחממים כפית שמן זית על מחבת
מחממים כפית שמן זית על מחבת
מוסיפים את הכרישה והבצל ומטגנים עד לריכוך
ברגע שתפוח האדמה רך, מוציאים מהתנור ומועכים לפירה (אפשר עם/בלי הקליפה)
מוסיפים לתפוח האדמה את הכרישה והבצל
מוסיפים את שאר התבלינים
מוסיפים לתפוח האדמה את הכרישה והבצל
מוסיפים את שאר התבלינים
יוצרים קציצות ומניחים על מגש עם נייר אפיה
מכניסים את הקציצות לתנור על טמפרטורה של 180 מעלות
אופים במשך 20 דקות
הופכים את הקציצות לצד השני ואופים 10 דקות נוספות
מכניסים את הקציצות לתנור על טמפרטורה של 180 מעלות
אופים במשך 20 דקות
הופכים את הקציצות לצד השני ואופים 10 דקות נוספות

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות