קציצות כרישה טבעוניות

08.06.2020 מאת: נטליה פטרוב - VegaNati
  • 1 כפית שמן זית
  • 2 כרישות בינוניות (רק החלק הלבן)
  • 1 בצל סגול בינוני
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • חצי כפית אבקת קארי
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אודות המתכון

קציצות כרישה טבעוניות

נטליה מביאה לנו קציצות שקל להכין, וטעים כל כך לאכול!

כמות: 8 קציצות

זמן הכנה: 40 דקות

אופן ההכנה

אופים את תפוח האדמה בתנור עד לריכוך (אפשר גם במיקרו)
קוצצים את הכרישה והבצל לחצאי עיגולים
מחממים כפית שמן זית על מחבת
מוסיפים את הכרישה והבצל ומטגנים עד לריכוך
ברגע שתפוח האדמה רך, מוציאים מהתנור ומועכים לפירה (אפשר עם/בלי הקליפה)
מוסיפים לתפוח האדמה את הכרישה והבצל
מוסיפים את שאר התבלינים
יוצרים קציצות ומניחים על מגש עם נייר אפיה
מכניסים את הקציצות לתנור על טמפרטורה של 180 מעלות
אופים במשך 20 דקות
הופכים את הקציצות לצד השני ואופים 10 דקות נוספות
 

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera