פשטידת אנטיפסטי טבעונית

10.06.2020 מאת: נטליה פטרוב - VegaNati
  • 300 גרם טופו
  • 2 פלפלים בינוניים (אפשר בצבעים)
  • 1 שן שום
  • חצי בצל סגול בינוני
  • 5 כפות קמח עדשים/קמח חומוס
  • כוס פטרוזיליה (אפשר להחליף בכוסברה)
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אודות המתכון

פשטידת אנטיפסטי טבעונית

נטליה מביאה לנו פשטידה ללא גלוטן, צבעונית ובריאה!

כמות: 8 מנות זמן הכנה: 40 דקות

אופן ההכנה

מדליקים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות
קוצצים את הפלפלים ומטגנים עד לריכוך במחבת
מכניסים את שאר רכיבי הפשטידה למעבד מזון ומדליקים עד לקבלת תערובת עבידה ודביקה
מעבירים לקערה
מערבבים פנימה את הפלפלים
מעבירים את התערובת לתבנית אפיה 20x20 ס?מ
מכניסים לתנור ל 30 דקות
כשמוכן, מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין.

אינסטגרם TheVegaNati

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera