אודות המתכון
מתכון מדהים של מיכל אנסקי כחלק מפרויקט משותף עם ויגן פרנדלי- תוכנית בישול טבעונית!
בתוכנית מיכל אנסקי וכוכב הרשת בן זיני הכינו ביחד עוגיות שוקולד טבעוניות מדהימות!
אופן ההכנה
מכניסים את את כל המרכיבים (מלבד השוקולד) לקערה.
לשים/מערבבים את הבצק עד שאנחנו לא רואים שאריות של קמח על הקערה. הבצק שלכם צריך להיות רך, גמיש ומעט שומני.
מומלץ להכניס את הבצק למקרר למשך חצי שעה, על מנת שהוא יתקשה מעט ויהיה תענוג לעבוד איתו.
מהבצק השזוף והיפה שהתקבל לנו אנחנו הולכים לעשות עיגולים - שהם בעצם יהיו העוגיות שלנו.
לכל עיגול נכניס 3/4 קובית שוקולד מריר, ומיד לאחר מכן נגלגל את העיגול שוב כדי שהשוקולד יישקע עמוק בפנים בלב העוגיה.
אני ממליצה לכם לסדר את העוגיות על תבנית האפייה במרחקים די גדולים.
לפעמים לעוגיות יש חיים משל עצמן והן נפתחות וגדלות, ואנחנו לא רוצים עוגיות תאומות סיאמיות.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 13-15 דקות.
וזהו! יש לכם עוגיות!
מתכונים נוספים בקטגוריית קינוחים

תגובות