עוגיות שוקולד- מיכל אנסקי

10.06.2020 מאת: מיכל אנסקי עסק מומלץ
  • כוס 1 קמח רב תכליתי סוגת
  • כוס קמח כוסמין מלא סוגת 3/4
  • 1/4 כוס חלב צמחי
  • 1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
  • כוס שמן קוקוס
  • 1.5 כוסות של סוכר חום סוגת
  • כמה טיפות תמצית וניל
  • נגיעה של מלח הארץ
  • חבילת שוקולד מריר

אודות המתכון

מתכון מדהים של מיכל אנסקי כחלק מפרויקט משותף עם ויגן פרנדלי- תוכנית בישול טבעונית!

בתוכנית מיכל אנסקי וכוכב הרשת בן זיני הכינו ביחד עוגיות שוקולד טבעוניות מדהימות!

לצפייה בתוכנית

בשיתוף סוגת

אופן ההכנה

מכניסים את את כל המרכיבים (מלבד השוקולד) לקערה.

לשים/מערבבים את הבצק עד שאנחנו לא רואים שאריות של קמח על הקערה. הבצק שלכם צריך להיות רך, גמיש ומעט שומני.

מומלץ להכניס את הבצק למקרר למשך חצי שעה, על מנת שהוא יתקשה מעט ויהיה תענוג לעבוד איתו. 

מהבצק השזוף והיפה שהתקבל לנו אנחנו הולכים לעשות עיגולים - שהם בעצם יהיו העוגיות שלנו.

לכל עיגול נכניס 3/4 קובית שוקולד מריר, ומיד לאחר מכן נגלגל את העיגול שוב כדי שהשוקולד יישקע עמוק בפנים בלב העוגיה. 

אני ממליצה לכם לסדר את העוגיות על תבנית האפייה במרחקים די גדולים.

לפעמים לעוגיות יש חיים משל עצמן והן נפתחות וגדלות, ואנחנו לא רוצים עוגיות תאומות סיאמיות. 

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 13-15 דקות. 

וזהו! יש לכם עוגיות! 

מתכונים נוספים בקטגוריית קינוחים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera