עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד ללא גלוטן

11.06.2020 מאת: Pormeleg.Kitchen - המטבח של פורמלג
  • רכיבים:
  • כוס חמאת בוטנים סמיכה (ללא סוכר)
  • 5 כפות רסק תפוחים
  • כפית תמצית וניל
  • חצי כוס קמח טף (או כוסמת ירוקה)
  • חצי כוס סוכר קוקוס (או סוכר רגיל)
  • 1.5 כפיות אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • תוספת אפשרית:
  • ¾ כוס שבבי שוקולד מריר או לבן או אגוזים קצוצים שאוהבים

אודות המתכון

מתכון פשוט, מזין וטעים לעוגיות חמאת בוטנים מעולות של פורמלג (גאולה דרך החיטים).
זמן הכנה: 10-15 דקות.
המתכון מניב כ-20 עוגיות.

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את המרכיבים היבשים, בקערה נפרדת מערבבים את המרכיבים הרטובים. ממזגים בין התערובות עד שמתקבלת עיסה סמיכה שמתעצבת בקלות כמו פלסטלינה.

אפשר לצנן אותה במקרר מספר דקות על מנת שתהיה יותר יציבה ונוחה לעיצוב. מכדררים כדורים קטנים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מעל כל כדור נועצים שוקולד - כמה שאוהבים (או תוספות אחרות שאוהבים).


תוך כדי נעיצת השוקולד גם משטחים אותן למעין פיתות קטנות או משאירים אותן כדוריות, איך שאוהבים.

אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות ל-9 דקות. מצננים לגמרי לפני שנוגעים או מזיזים.
הן מתקשות אחרי הצינון.

 

לעמוד האינסטגרם של פורמלג 

לדף הפייסבוק של פורמלג

מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל שילדים אוהבים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera