בוריקיטס חציל וגבינה- מיכל אנסקי

17.06.2020 מאת: מיכל אנסקי עסק מומלץ
מאפים
בינונית
תגיות , , , ,
  • 4 כוסות קמח רב תכליתי סוגת
  • כוס מים פושרים
  • כפית מלח
  • כוס שמן זית
  • חצי כפית סוכר
  • חציל
  • גבינה טבעונית קשה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • רבע כוס חלב סויה
  • שומשום

אודות המתכון

מתכון מדהים של מיכל אנסקי כחלק מפרויקט משותף עם ויגן פרנדלי- תוכנית בישול טבעונית!

בתוכנית מיכל אנסקי וכוכבת הרשת ליאל אלי הכינו ביחד בוריקיטס גבינה וחצילים, מתכון טבעוני קריספי, טעים ופשוט להכנה!

 

לצפייה בתוכנית

בשיתוף סוגת

אופן ההכנה

הכנת הבצק

מנפים את הקמח, מכניסים לקערה עם כוס מים, כפית מלח, כוס שמן זית וחצי כפית סוכר.

לשים את הבצק ושמים במקרר למשך חצי שעה.

מרדדים את הבצק ויוצרים עיגולים באמצעות כוס.

הכנת המילוי

שמים חציל על הרגיל/ בתנור על אש גבוהה.

מערבבים את החציל עם גבינה טבעונית ומעט פלפל.

הכנת הבוריקיטס 

שמים את עיגולי הבצק בתבנית.

מכניסים את המילוי במרכז עיגולי הבצק, מקפלים ומהדקים את הקצבות.

מורחים חלב סויה מעל כל בוריקיטס ומפזרים שומשום.

מכניסים את התבנית לתנור בחום 190 מעלות, למשך 15-20 דק.

מתכונים נוספים בקטגוריית מאפים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

Privacy Policy and Terms of Service

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera