אורז צבעוני

22.06.2020 מאת: אוריין עשור
  • 2 גמבות ירוקות
  • 2 גמבות צהובות
  • 2 גמבות אדומות
  • 2 בצל
  • 3 עלי סלרי
  • חופן עלי כוסברא
  • שמן זית (אגוזים למי שאוהב)
  • רוטב צ'ילי
  • 2 כוסות אורז

אודות המתכון

מנה קלילה טעימה עם מרכיבים שיש בכל בית

אופן ההכנה

למוקפץ ירקות: מחממים מחבת עם שמן, מטגנים בצל עד להזהבה קלה ומוסיפים את הגמבות, הסלרי והכוסברא מערבבים היטב ומוסיפים את התבלינים ואת הרוטב.  (מוסיפים מעט לפי הטעם) מבשלים על אש נמוכה במשך חצי שעה.

לאורז:
מחממים סיר עם מעט שמן, מטגנים את האורז דקה, מוסיפים 4 כוסות מים, מגביהים את האש לרתיחה קלה וכשמתחיל לבעבע מיד מנמיכים. מבשלים על אש נמוכה כ-20 דק'. כשמוכן, לכבות הגז ולהשאיר הסיר סגור עוד 5 דקות.

מגישים אורז על צלחת ומעליו המוקפץ.

מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל שילדים אוהבים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera