אודות המתכון
מתכון מדהים של מיכל אנסקי כחלק מפרויקט משותף עם ויגן פרנדלי- תוכנית בישול טבעונית!
בתוכנית מיכל אנסקי ומעיין אדם הכינו ביחד מרק לבנוני קיצי, בריא וטעים!
אופן ההכנה
מסירים לסלרי את העלים, קוצצים את הגבעולים ומכניסים לסיר על אש בעוצמה חזקה עם שמן זית, פטרוזיליה או הכוסברה והגזר
מטגנים על אש קטנה ולאחר מכן מכניסים את השום
מוסיפים את העדשים השטופות של סוגת, מכסים בציר הירקות, ומבאים לרתיחה
מורידים את האש לעוצמה בינונית, מכניסים את העלה דפנה ואת הפלפל החריף - רק אם אתם חובבי חריף
מתבלים ומבשלים למשך חצי שעה עד שהעדשים מתפוררות והירקות רכים
.מתקנים תיבול לפי הטעם ומוסיפים מיץ לימון
מגישים עם אורז
מתכונים נוספים בקטגוריית מרקים

תגובות