מרק לבנוני- מיכל אנסקי

24.06.2020 מאת: מיכל אנסקי עסק מומלץ
מרקים
בינונית
תגיות , ,
  • כוס עדשים אדומות סוגת
  • 2 כפות שמן זית
  • 4-8 שיני שום קצוצו
  • חופן פטרוזיליה או כוסברה
  • צרור מקלות עלי סלרי קצוצים
  • גזר אחד קלוף וקצוץ
  • חמש כוסות ציר ירקות (או מים)
  • מיץ מלימון טרי
  • עלה דפנה
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • רבע כפית כורכום
  • צ'ילי אדום פרוס לרוחב (לחובבי החריף)
  • אורז פרסי סוגת

אודות המתכון

מתכון מדהים של מיכל אנסקי כחלק מפרויקט משותף עם ויגן פרנדלי- תוכנית בישול טבעונית!

בתוכנית מיכל אנסקי ומעיין אדם הכינו ביחד מרק לבנוני קיצי, בריא וטעים!

 

לצפייה בתוכנית

בשיתוף סוגת

אופן ההכנה

מסירים לסלרי את העלים, קוצצים את הגבעולים ומכניסים לסיר על אש בעוצמה חזקה עם שמן זית, פטרוזיליה או הכוסברה והגזר

מטגנים על אש קטנה ולאחר מכן מכניסים את השום

מוסיפים את העדשים השטופות של סוגת, מכסים בציר הירקות, ומבאים לרתיחה

מורידים את האש לעוצמה בינונית, מכניסים את העלה דפנה ואת הפלפל החריף - רק אם אתם חובבי חריף

מתבלים ומבשלים למשך חצי שעה עד שהעדשים מתפוררות והירקות רכים

.מתקנים תיבול לפי הטעם ומוסיפים מיץ לימון

מגישים עם אורז

מתכונים נוספים בקטגוריית מרקים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

Privacy Policy and Terms of Service

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera