מאפינס גזר זוקיני בריאותיים

24.06.2020 מאת: Pormeleg.Kitchen - המטבח של פורמלג
  • מרכיבים:
  • 3 גזרים בינוניים מגוררים
  • כוס קמח כוסמין מלא
  • כוס שיבולת שועל דקה
  • זוקיני בינוני מגורר, סחוט מנוזלים עודפים (אפשר להמיר לתפוח מגורר אם לא אוהבים זוקיני)
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • כף תבלין "פאמפקין ספייס" או קינמון
  • 113 גרם רסק תפוחים (מיכל קטן)
  • כפית וחצי אבקת אפייה
  • 3/4 כוס סוכר קוקוס או סוכר חום
  • 2 כפות מייפל
  • חצי כוס חלב סויה
  • רבע כוס שמן צמחי
  • חצי כוס צימוקים
  • קורט מלח
  • מעל המאפינס אחרי אפייה - מעט מייפל טבעי
  • לקישוט מעל המאפינס - כוס פקאנים קלויים קצוצים

אודות המתכון

מתכון למאפינס גזר זוקיני נהדרים ובריאים מהמטבח של פורמלג (גאולה דרך החיטים).
זמן הכנה משוער: כרבע שעה.
מפיק 12 מאפינס. 

אופן ההכנה

חממו תנור ל-180 מעלות ורפדו תבנית מאפינס (12 יחידות) בגביעי נייר.

בקערה גדולה ערבבו את כל המרכיבים היבשים היטב (קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, קינמון, מלח, סוכר).

בקערה נוספת ערבבו את כל המרכיבים הרטובים (מייפל, שמן, חלב סויה, , רסק תפוחים, גזר, צימוקים וזוקיני).

אחדו בין התערובות. הבלילה אמורה להיות יחסית סמיכה, כמו של פנקייק סמיך. אם היא סמיכה מידי דללו במעט חלב.
מזגו את הבלילה לגביעי הנייר ובזקו מעל פקאנים קצוצים בנדיבות.

אפו כ-30 דקות או עד ששיפוד יוצא נקי. מזגו מעט מייפל מעל כל מאפין מיד כשהוא יוצא מהתנור. צננו לגמרי לפני האכילה.
לשמור במיכל אטום במקום מוצל, בקיץ במקרר. 

לעמוד האינסטגרם של פורמלג 

לדף הפייסבוק של פורמלג

מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל שילדים אוהבים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera