מאפינס שיבולת שועל ואוכמניות ללא גלוטן

09.07.2020 מאת: Pormeleg.Kitchen - המטבח של פורמלג
  • מרכיבים:
  • כוס שיבולת שועל דקה
  • כוס וחצי קמח שקדים
  • חצי כוס קמח טף
  • שלושת רבעי כוס סוכר קוקוס (או חצי כוס סוכר רגיל)
  • כפית אבקת אפייה
  • רבע כפית אבקת סודה לשתייה
  • כפית וחצי קינמון טחון
  • שלושת רבעי כוס אוכמניות (אפשר קפואות)
  • כוס חלב שקדים
  • 3 כפות רסק תפוחים

אודות המתכון

מאפינס נהדרים ללא גלוטן ממרכיבים מזינים עם אוכמניות ממטבחה של פורמלג (גאולה דרך החיטים).
זמן הכנה משוער כרבע שעה.
המתכון מניב 12 יחידות.

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה - שיבולת שועל, קמח שקדים, קמח טף, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון.

מוסיפים לקערה את המרכיבים הרטובים - חלב שקדים, רסק תפוחים ואוכמניות. מערבבים הכל היטב.

ממתינים 5-7 דקות לספיגה של הנוזלים בקמחים, מערבבים שוב ומוזגים לתבנית מאפינס (12 יחידות) מרופדת בגביעי נייר אפייה.

אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות לכ-20-15 דקות, או עד ששיפוד יוצא נקי.

מצננים לפני אכילה.  

 

לעמוד האינסטגרם של פורמלג 
לדף הפייסבוק של פורמלג

מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל שילדים אוהבים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera