אודות המתכון
המבורגר מעדשים שחורות ושיבולת שועל, מזין, טעים וקל להכנה
טיפ מהתזונאית: ההמבורגר מכיל חלבון מלא בזכות השילוב של דגן שיבולת השועל וקטניית עדשים.
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להשחמה
קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבת
מטגנים עד לריכוך הפטריות
מדליקים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות
מעבירים את כל רכיבי ההמבורגר למעבד מזון וטוחנים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה
יוצרים המבורגרים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה
מכניסים לתנור לאפיה של 15 דקות
מוציאים מהתנור והופכים את ההמבורגרים לצד השני
מחזירים לתנור לאפיה של 5 דקות נוספות
בתאבון!!
המתכון נעשה בשיתוף עם "קוואקר"
מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות