המבורגר עדשים שחורות ושיבולת שועל

09.07.2020 מאת: נטליה פטרוב - VegaNati
  • מרכיבים:
  • 2 כוסות עדשים שחורות מבושלות (כוס 1 לפני בישול)
  • 150 גרם פטריות שמפיניון
  • 1 בצל בינוני
  • 5 כפות קוואקר - שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 1/4 כוס פקאן טבעי/אגוזי מלך
  • 1/5 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כפית מייפל
  • 3 כפות רוטב סויה/סויה תמרי

אודות המתכון

המבורגר מעדשים שחורות ושיבולת שועל, מזין, טעים וקל להכנה

טיפ מהתזונאית: ההמבורגר מכיל חלבון מלא בזכות השילוב של דגן שיבולת השועל וקטניית עדשים. 

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל ומטגנים עד להשחמה

קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבת

מטגנים עד לריכוך הפטריות

מדליקים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות

מעבירים את כל רכיבי ההמבורגר למעבד מזון וטוחנים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה 

יוצרים המבורגרים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה

מכניסים לתנור לאפיה של 15 דקות

מוציאים מהתנור והופכים את ההמבורגרים לצד השני

מחזירים לתנור לאפיה של 5 דקות נוספות

 

בתאבון!!

 

המתכון נעשה בשיתוף עם "קוואקר"

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera