אודות המתכון
מתכון מדהים כחלק מפרויקט משותף של ויגן פרנדלי ומיכל אנסקי- תוכנית בישול טבעונית!
בתוכנית מיכל אנסקי ועמיחי שרפשטיין הכינו ביחד המבוגר טבעוני מדהים מפטריות, עדשים ועוד הפתעות :)
אופן ההכנה
משרים את העדשים בין 12 ל-24 שעות לאחר מכן מסננים את המים מעדשים ושמים 2 כוסות בסיר עם מים רותחים.
שמים מים בקערה עם צ'יה ונותנים להזרעים להיפתח.
טוחנים במעבד מזון בנפרד: פטריות שיטקה, פטריות שמפיניון/ פקועה, בצל.
מטגנים את הבצל במחבת עם שמו זית עד הזהבה ולאחר כמה דק מוסיפים שום כתוש.
בקרעה שמים בצל, את הזרעי ציה, פטריות ועדשים.
מוסיפים פירורי לחם, מלח, חומץ בלסמ, 3-4 כפות קמח.
לשים את התערובת.
מכינים את הקציצות ושמים על המחבת.
מתכונים נוספים בקטגוריית תחליפי בשר

תגובות