המבורגר עדשים ופטריות- מיכל אנסקי ועמיחי שרפשטיין

11.07.2020 מאת: מיכל אנסקי ועמיחי שרפשטיין עסק מומלץ
  • 500 ג' פטריות שמפיניון/פקועה
  • עדשים ירקות ושחורות- עדשי קוויאר של סוגת
  • מלח הימלאיה שחור מלח מעושן/ מלח רגיל
  • קורנית-טימין (לא חובה)
  • 3 כפות זרעי צ'יה
  • חצי כוס מים
  • 2 בצל לבן
  • 2-3 שיני שום
  • כף בלסמי מצומצם
  • 3-4 כפות קמח רב תכליתי סוגת
  • 3 כפות פירורי לחם סוגת (לא חובה!)
  • 50 גר' פטריות שיטאקי יבשות טחונות
  • שמן זית

אודות המתכון

מתכון מדהים כחלק מפרויקט משותף של ויגן פרנדלי ומיכל אנסקי- תוכנית בישול טבעונית!

בתוכנית מיכל אנסקי ועמיחי שרפשטיין הכינו ביחד המבוגר טבעוני מדהים מפטריות, עדשים ועוד הפתעות :)

לצפייה בתוכנית

בשיתוף סוגת

אופן ההכנה

משרים את העדשים בין 12 ל-24 שעות לאחר מכן מסננים את המים מעדשים ושמים 2 כוסות בסיר עם מים רותחים.

שמים מים בקערה עם צ'יה ונותנים להזרעים להיפתח. 

טוחנים במעבד מזון בנפרד: פטריות שיטקה, פטריות שמפיניון/ פקועה, בצל.

מטגנים את הבצל במחבת עם שמו זית עד הזהבה ולאחר כמה דק מוסיפים שום כתוש.

בקרעה שמים בצל, את הזרעי ציה, פטריות ועדשים.

מוסיפים פירורי לחם, מלח, חומץ בלסמ, 3-4 כפות קמח.

לשים את התערובת.

מכינים את הקציצות ושמים על המחבת.

מתכונים נוספים בקטגוריית תחליפי בשר

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

Privacy Policy and Terms of Service

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera