קרמבל שזיפים ותפוחים- מיכל אנסקי

16.07.2020 מאת: מיכל אנסקי עסק מומלץ
  • 100 גרם קמח מחיטה מלאה סוגת
  • 50 גרם שקדים ואגוזי מלך
  • 2 כפות סוכר דמררה
  • מלח
  • חופן של שיבולת שועל
  • חצי כוס שמן זית/ שמן קוקוס
  • 3-4 שזיפים
  • 2 תפוחים
  • מרציפן טבעוני

אודות המתכון

מתכון מדהים של מיכל אנסקי כחלק מפרויקט משותף עם ויגן פרנדלי- תוכנית בישול טבעונית!

בתוכנית מיכל אנסקי ויובל גונן הכינו ביחד קינוח מטריףףף, קרמבל שזיפים ותפוחים :)

 

לצפייה בתוכנית

בשיתוף סוגת

אופן ההכנה

קוצצים את השקדים והאגוזים.

מכניסים לקערה עם הקמח, סוכר, מלח, שמן זית/ שמן קוקוס ושיבולת שועל, ומערבבים הכל. 

שמים במקפיא/ במקרר ל10 דק, נחכה שהתערובת תהיה פריכה. 

מקלפים את התפוחים ומוציאים את הגרעינים מהשזיפים.

חותכים ושמים בתבנית.

מפזרים חתיכות של מרציפן טבעוני ומכסים עם התערובת שהכנו.

מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ולמשך חצי שעה. 

מתכונים נוספים בקטגוריית קינוחים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

Privacy Policy and Terms of Service

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera