אודות המתכון
מתכון מדהים של מיכל אנסקי כחלק מפרויקט משותף עם ויגן פרנדלי- תוכנית בישול טבעונית!
בתוכנית מיכל אנסקי ויובל גונן הכינו ביחד קינוח מטריףףף, קרמבל שזיפים ותפוחים :)
לצפייה בתוכנית
אופן ההכנה
קוצצים את השקדים והאגוזים.
מכניסים לקערה עם הקמח, סוכר, מלח, שמן זית/ שמן קוקוס ושיבולת שועל, ומערבבים הכל.
שמים במקפיא/ במקרר ל10 דק, נחכה שהתערובת תהיה פריכה.
מקלפים את התפוחים ומוציאים את הגרעינים מהשזיפים.
חותכים ושמים בתבנית.
מפזרים חתיכות של מרציפן טבעוני ומכסים עם התערובת שהכנו.
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ולמשך חצי שעה.
מתכונים נוספים בקטגוריית קינוחים

תגובות