אודות המתכון
מתכון מדהים של מיכל אנסקי כחלק מפרויקט משותף עם ויגן פרנדלי- תוכנית בישול טבעונית!
בתוכנית מיכל אנסקי וכוכב הרשת אוראל צברי הכינו ביחד טורטיה טבעונית, קלילה, בריאה וטעימה!
אופן ההכנה
משרים את הכוסמת והשעועית לילה קודם.
טרום ההכנה אפשר להכין את האורז, שעועית והכוסמת.
הכנת הטורטיה-
כוס כוסמת עם חצי כוס מים יחד בבלנדר. להוסיף מלח לפי הטעם.
מילוי השעועית-
לטגן בשמן זית כוס שעועית שחורה של סוגת במחבת יחד עם בצל, גמבה, תבלין צ'יפולה, זרעי כוסברה טחונים ופלפל שחור. נוסיף צ'ילי (אם אנחנו אוהבים) ונסחט מעל עגבנייה.
על הטורטיה נשים קצת אורז, שעועית, ומעט אבוקדו, שרי, פטרוזיליה ומה שרוצים. נסחט מעל חצי לימון.
מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות