טורטיה טבעונית- מיכל אנסקי

30.07.2020 מאת: מיכל אנסקי עסק מומלץ
  • כוס כוסמת ללא קליה של סוגת
  • חצי כוס מים
  • קורט מלח
  • שמן זית לטיגון
  • שעועית שחורה של סוגת
  • בצל סגול
  • גמבה
  • תבלין צ'יפוטלה
  • תבלין זרעי כוסברה טחונים
  • פלפל שחור
  • צ'ילי (לא חובה)
  • חצי עגבנייה
  • אבוקדו
  • חצי לימון
  • כוסברה
  • אורז (תלוי בכמות שרוצים)

אודות המתכון

מתכון מדהים של מיכל אנסקי כחלק מפרויקט משותף עם ויגן פרנדלי- תוכנית בישול טבעונית!

בתוכנית מיכל אנסקי וכוכב הרשת אוראל צברי הכינו ביחד טורטיה טבעונית, קלילה, בריאה וטעימה!

 

לצפייה בתוכנית

בשיתוף סוגת

אופן ההכנה

משרים את הכוסמת והשעועית לילה קודם.

טרום ההכנה אפשר להכין את האורז, שעועית והכוסמת.

הכנת הטורטיה-

כוס כוסמת עם חצי כוס מים יחד בבלנדר. להוסיף מלח לפי הטעם. 

מילוי השעועית-

לטגן בשמן זית כוס שעועית שחורה של סוגת במחבת יחד עם בצל, גמבה, תבלין צ'יפולה, זרעי כוסברה טחונים ופלפל שחור. נוסיף צ'ילי (אם אנחנו אוהבים) ונסחט מעל עגבנייה. 

 

על הטורטיה נשים קצת אורז, שעועית, ומעט אבוקדו, שרי, פטרוזיליה ומה שרוצים. נסחט מעל חצי לימון. 

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

Privacy Policy and Terms of Service

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera