מאפינס חמאת בוטנים ושיבולת שועל

31.07.2020 מאת: Pormeleg.Kitchen - המטבח של פורמלג
  • מרכיבים:
  • כוס קמח כוסמין מלא
  • כוס ורבע שיבולת שועל
  • כפית וחצי אבקת אפייה
  • רבע כפית אבקת סודה לשתייה
  • שלושת רבעי כוס סוכר קוקוס
  • כפית קינמון
  • קורט מוסקט
  • קורט ציפורן טחונה
  • קורט מלח
  • חצי כוס חלב סויה וניל
  • חצי כוס חמאת בוטנים (טבעית, נוזלית)
  • חצי כוס רסק תפוחים
  • להגשה: מעט חמאת בוטנים (אופציונלי)

אודות המתכון

מתכון קליל ומעולה שגם ילדים אוהבים למאפינס עם חמאת בוטנים ושיבולת שועל מזין וטעים.

ממטבח של פורמלג (גאולה דרך החיטים).

זמן הכנה: כ-15 דקות.
מניב תבנית של 12 מאפינס.

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות ומכינים תבנית שקעים מרופדת בנייר אפייה (מנג'טים).

בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים - קמח כוסמין, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה, תבלינים (קינמון, ציפורן, מוסקט), קורט מלח וסוכר.

בקערה נוספת מערבבים רטובים היטב עם מקצף יד - חלב סויה, חמאת בוטנים ורסק תפוחים.

ממזגגים בין שתי התערובות עד לאיחודן. המרקם אמור להיות יחסית סמיך כמו בלילת פנקייק.

מוזגים את התערובת לתבניתה שקעים ואופים כ-16 דקות או עד ששיפוד יוצא נקי ממרכז המאפין.

אפשר לזגג את המאפינס במעט מייפל או חמאת בוטנים מעל אבל לא חובה.

מצננים לפני אכילה.

לעמוד האינסטגרם של פורמלג 

לדף הפייסבוק של פורמלג

מתכונים נוספים בקטגוריית מאפים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera