אודות המתכון
מנת שף קלה להכנה, מנה ללא גלוטן, מנה עשירה בחלבון בלי פחממות
מנה קיצית וקלילה ללא גלוטן, עשירה בחלבון ומופחתת בפחממות. אפשר להנות מהקרם קשיו והפסטו כמטבל לפיקניק או ארוחת בוקר.
40 דק הכנה. מתאים לארבעה אנשים.
אופן ההכנה
למרוח שמן זית על החצאי שומר ולפזר מלח לפי הטעם
לצלות בתנור שחומם ב200 מעלות ל20 דקות
ליבש את קוביות הטופו ולהקפיץ במחבת עם 2 כפות שמן זית קורט מלח וכף שמרי בירה. לשים בקערה
בבלנדר לערבב את המצרכים לקרם קשיו, להוסיף לטופו ולשים בצד
בבלנדר לערבב את מהצרכים של הפסטו ולשים בצד
להרכיב את המנה עם מצע של פסטו, שני חצאי שומר,שלכל חצי מוסיפים שתי כפות של הטופו ומעל מפזרים זרעי דלעת.
מומלץ להגיש עם לימון!
עמית רז - chef in Tel-Aviv
מתכונים נוספים בקטגוריית מנות ראשונות

תגובות