מנת שף קלה להכנה - טופו בקרם קשיו מעושן על שומר צלוי ופסטו פטרוזיליה

10.08.2020 מאת: עמית רז עסק מומלץ
  • מרכיבים:
  • 4 שורשי שומר חצויים לרוחב
  • חבילת טופו קשה חתוך לקוביות קטנות
  • קרם קשיו מעושן:
  • 1 כוס קשיו טבעי מושרה במים לפחות חצי שעה
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 כף שמרי בירה
  • חצי כוס מים
  • שום לפי הטעם
  • פסטו:
  • חצי כוס אגוזי מלך
  • 2 כוסות פטרוזיליה שטופה וקצוצה
  • שום לפי הטעם מחצי שן עד שלוש
  • רבע כוס שמרי בירה
  • חצי כוס שמן זית
  • מלח
  • שליש כוס זרעי דלעת קלויים

אודות המתכון

מנת שף קלה להכנה, מנה ללא גלוטן, מנה עשירה בחלבון בלי פחממות

מנה קיצית וקלילה ללא גלוטן, עשירה בחלבון ומופחתת בפחממות. אפשר להנות מהקרם קשיו והפסטו כמטבל לפיקניק או ארוחת בוקר.

40 דק הכנה. מתאים לארבעה אנשים.

אופן ההכנה

למרוח שמן זית על החצאי שומר ולפזר מלח לפי הטעם

לצלות בתנור שחומם ב200 מעלות ל20 דקות 

ליבש את קוביות הטופו ולהקפיץ במחבת עם 2 כפות שמן זית קורט מלח וכף שמרי בירה. לשים בקערה

בבלנדר לערבב את המצרכים לקרם קשיו, להוסיף לטופו ולשים בצד

בבלנדר לערבב את מהצרכים של הפסטו ולשים בצד

להרכיב את המנה עם מצע של פסטו, שני חצאי שומר,שלכל חצי מוסיפים שתי כפות של הטופו ומעל מפזרים זרעי דלעת.

 

מומלץ להגיש עם לימון!

 

עמית רז - chef in Tel-Aviv

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות ראשונות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

Privacy Policy and Terms of Service

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera