אודות המתכון
חן מור מבקרת האוכל שלנו כותבת על המנה במדור 'טעימה טבעונית' בבלוג שלנו
שווארמה עם טאצ' יווני על פוקצ'ה יוגרטחינה וסלט עגבניות שרי, פשוט מרגש, מתוך הערכה של 'מחוברים לחיים'
מספיק ל-4 מנות
זמן הכנה 45 דק' מקצה לקצה כולל השרייה, חלום!
מומלץ על פוקצ'ה טרייה!(מתכון בהמשך)
אופן ההכנה
גירוס:
יש להשרות את הרצועות הטבעוניות לפי ההנחיות, לייבש ולסחוט
לחתוך את הבצל לרצועות דקות להקפיץ במחבת עמוקה/ווק עד שזהוב
להוסיף את הרצועות הטבעוניות ולהמשיך לטגן עד שמזהיבות
לפרוס פטריות דק ולהוסיף לתערובת
להכניס את תערובת התבלינים ולהקפיץ מעט על אש בינונית
סלט עגבניות שרי:
לחתוך 10 עגבניות שרי לרבעים ולהניח בקערה
להוסיף רצועות מרבע בצל סגול
להוסיף חופן עלי נענע וחופן עלי כוסברה קצוצים
לתבל בשמן זית, לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל
יוגורטחינה:
לרוקן גביע יוגורט אלטרנטיב ללא סוכר לקערה
להוסיף חצי כוס טחינה
לסחוט מיץ מחצי לימון ולהוסיף לקערה
לכתוש שן שום ולהוסיף לתערובת היוגורט
לתבל במלח ופלפל ולערבב היטב
פוקצ'ה:
מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות