אודות המתכון
מנה ללא גלוטן, עשירה בחלבון ומופחתת בפחממות. אפשר להנות מהמתכון רק מהכנת הפטה כמטבל לפיקניק או ארוחת בוקר. 40 דק הכנה. מתאים לארבעה אנשים.
אופן ההכנה
אופן הכנה
מחממים תנור ל90 מעלות
מבשלים את העדשים עם 4 כוסות מים רותחים לחצי שעה. מסננים ושמים בצד.
מכרמלים את הבצל עם השמן עד שהוא זהוב חום ומוסיפים את גזעי הפטריות. מטגנים ביחד 2 דקות.
במעבד מזון מוסיפים את כל מצרכים של הפטה עד קבלת מרקם רך. יהיה מספיק שאריות למלא צנצנות ולחלק לחברים.
מערבבים את המצרכים של הטחינה.
מורחים שמן וקצת מלח על הפטריות וממלאים אותם בממרח פטה עדשים ומשאירים מקום לשכבה של טחינה. מניחים על מגש וצולים את הפטריות ותוספות במשך 20 דק.
מגישים על צלחת עם טחינה. אפשר להוסיף עשבי טיבול, אובלטים, קרקרים ללא גלוטן.
עמית רז - chef in Tel-Aviv
מתכונים נוספים בקטגוריית מנות ראשונות

תגובות