קינוח גבינה ושוקולד מרשים וזריז

29.08.2020 מאת: Pormeleg.Kitchen - המטבח של פורמלג
אוכל שילדים אוהבים, קינוחים
קלה
תגיות
  • מרכיבים:
  • 400 גרם קרם קוקוס (החלק הלבן) 17% שומן לפחות
  • 250 גרם גבינה לבנה (סויה למשל)
  • כף תמצית וניל איכותית או תוכנו של מקל וניל אחד
  • 200 גרם עוגיות אוראו (או אחרות שאוהבים), טחונות לפירורים
  • קקאו לפידור מעל קרם הגבינה (כחצי כוס).
  • 1/2 כוס אבקת סוכר או מייפל טבעי

אודות המתכון

קינוח קרם גבינה בכוסות אישיות בשילוב עוגיות וקקאו שמזכיר טירמיסו, טבעוני, זריז וטעים בטירוף.

מתאים לאירוח בכוסות אישיות וגם להכנה בתבנית משפחתית גדולה לאכילה משותפת.

זמן הכנה משוער: כ-20 דקות

מניב כ-8-10 מנות, תלוי בגודל כלי ההגשה שלכם.

אופן ההכנה

מתחילים בהכנת קרם הגבינה: מקררים במקרר ללילה פחית קרם קוקוס שמן הפוכה. 
למחרת הופכים אותה ופותחים. שופכים את הנוזלים השקופים (אפשר לשמור לשייקים או מרק) ומעבירים את הקרם הלבן לקערת ערבוב. 
מוסיפים לקערה את הגבינה הלבנה הטבעונית, וניל, ומייפל או סוכר. מקציפים מספר דקות לקרם חלק ואחיד.
אם בנמצא ואוהבים אפשר להוסיף כף ליקר קפה לתערובת.
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך - מתיקות או וניל.

טוחנים במעבד מזון או בבלנדר את העוגיות לפירורים גסים ומניחים בערך כף גדושה בכל כוס הגשה (או מפזרים בכלי הגשה גדול).
מוזגים את קרם הגבינה על פירורי העוגיות כמעט עד סוף הכוסות (או בכלי הגשה משפחתי). 
מעל הכל בוזקים שכבה של קקאו (בעזרת מסננת צפופה).
כדאי לקרר לפחות כשעה במקרר לפני הגשה.

לעמוד האינסטגרם של פורמלג 
לדף הפייסבוק של פורמלג

מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל שילדים אוהבים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera