גספאצ'ו עגבניות ואפרסקים קיצי

10.09.2020 מאת: Pormeleg.Kitchen - המטבח של פורמלג
  • מרכיבים:
  • 6 עגבניות בשלות ומתוקות (כדאי לשלב עגבניות שרי / תמר / עגבניות לב השור / צהובות)
  • 2 אפרסקים מתוקים ובשלים (או נקטרינות מתוקות ובשלות)
  • כף וחצי חומץ בלסמי איכותי
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • כף שמן זית
  • שן שום
  • כוס וחצי קרח
  • להגשה:
  • שלוק שמן זית
  • מעט פלפל שחור
  • כמה עלי בזיליקום או כוסברה טריים

אודות המתכון

מתכון לגספאצ'ו עגבניות ואפרסקים (מרק קר). קיצי, קליל, טעים ומאוזן להפליא בטעמיו, מרענן ופשוט להכנה, במיוחד לימים הסופר חמים.
ממטבחה של פורמלג (גאולה דרך החיטים).

זמן הכנה משוער: 5 דקות
מניב כ-4 מנות.

אופן ההכנה

מניחים בבלנדר עגבניות ואפרסקים בשלים ומתוקים, שמן זית, בלסמי, שום, מלח, פלפל וקרח.
טוחנים למרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול - מלח/פלפל.
מגישים לקערות שבהן מניחים גם כמה קוביות קרח. מעל מוזגים שלוק קטן של שמן זית, מעט פלפל שחור וכמה עלים טריים של כוסברה או בזיליקום.
מומלץ להשתמש בעגבניות ואפרסקים בשלים ומתוקים. זה קריטי לטעם המשגע של המרק.
בהשראת מתכון המופיע בבלוג "דברים בעלמה".

 

לעמוד האינסטגרם של פורמלג 
לדף הפייסבוק של פורמלג

מתכונים נוספים בקטגוריית רואו-פוד

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera