אודות המתכון
המתכון הנוסטלגי פירה ונקניקיות בגרסה הטבעוניות והמשודרגת
עם נקניקיות הצ'וריסוס החדשות של Wonders of Nature!
כמות: 2 מנות, זמן הכנה: כ 20 דקות
אופן ההכנה
- מתחילים מטיגון הבצל והשום, חותכים את הבצל לפרוסות וכותשים את השום
- מניחים מחבת על אש בינונית עם כף שמן זית
- כשהשמן מתחמם מעט מוסיפים למחבת את הבצל והשום ומטגנים עד להשחמה קלה
- קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבת, מוסיפים מעט מלח כדי שהפטריות יגירו נוזלים מהר יותר
- מטגנים היטב עד להשחמה
- מתבלים בכפית טימין, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומורידים מהאש
- מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים היטב בעזרת מועך
- מוסיפים לתפוחי האדמה שתי כפות שמן זית וכף חלב סויה ומערבבים היטב
- מוסיפים את תערובת הבצל, השום והפטריות המטוגנים ומערבבים
- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
- מכינים את הצ?וריסו בהתאם להוראות ההכנה שעל האריזה ומגישים חם לצד הפירה.
וזהו אתם מוכנים לארוחה נוסטלגית במיוחד! שיהיה בתיאבון.
מתכונים נוספים בקטגוריית תחליפי בשר

תגובות