עראיס עם בשר טחון של Wonder's of Nature

06.04.2021 מאת: נטליה פטרוב - VegaNati
תחליפי בשר
קלה
  • 1/2 חבילה טחון וונדרס
  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל בינוני
  • 1 שן שום כתוש
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה טרייה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 פיתות חתוכות לחצאים
  • שמן זית לטיגון

אודות המתכון

קבלו מתכון וואו לעראיס עם בשר טחון של @וונדרס במיוחד ליום העצמאות!
גזרו, שמרו, ויאללה מתחילים.

אופן ההכנה

>מפשירים את טחון וונדרס כחצי שעה לפני הכנת המנה
>מניחים מחבת על אש בינונית עם כף שמן זית
>קוצצים את הבצל קטן ומוסיפים למחבת יחד עם השום
>מטגנים עד לשקיפות
>מוסיפים את טחון וונדרס למחבת ומפוררים בעדינות בעזרת מזלג
>מוסיפים את הכמון ומערבבים היטב
>מטגנים עד להשחמה מלאה
>קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים למחבת
>מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים
>מכבים את האש
>חותכים את הפיתות לחצאים וממלאים בתערובת הטחון
>מניחים מחבת על אש בינונית עם מעט שמן זית
>מטגנים את הפיתות בכל הצדדים
>מגישים עם טחינה וסלט

בתיאבון!

מתכונים נוספים בקטגוריית תחליפי בשר

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera