אודות המתכון
קבלו מתכון וואו לעראיס עם בשר טחון של @וונדרס במיוחד ליום העצמאות!
גזרו, שמרו, ויאללה מתחילים.
אופן ההכנה
>מפשירים את טחון וונדרס כחצי שעה לפני הכנת המנה
>מניחים מחבת על אש בינונית עם כף שמן זית
>קוצצים את הבצל קטן ומוסיפים למחבת יחד עם השום
>מטגנים עד לשקיפות
>מוסיפים את טחון וונדרס למחבת ומפוררים בעדינות בעזרת מזלג
>מוסיפים את הכמון ומערבבים היטב
>מטגנים עד להשחמה מלאה
>קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים למחבת
>מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים
>מכבים את האש
>חותכים את הפיתות לחצאים וממלאים בתערובת הטחון
>מניחים מחבת על אש בינונית עם מעט שמן זית
>מטגנים את הפיתות בכל הצדדים
>מגישים עם טחינה וסלט
בתיאבון!
מתכונים נוספים בקטגוריית תחליפי בשר

תגובות