אודות המתכון
שניצל סויה מטוגן עם חוואיג’ ושום, פירה עם בצל, שום מטוגן, טימין וסלט ירקות.
אופן ההכנה
מתכון זה מתאים להכנת 8 שניצלים.
מכינים שתי בלילות בהן נטבול את השניצלים - אחת יבשה ואחת רטובה.
הכנת הבלילה הרטובה: מערבבים חצי כוס קמח חומוס עם רבע-חצי כוס מים ושום כתוש.
הכנת הבלילה היבשה: מערבבים כוס פירורי לחם, 4 כפות שומשום, 3/4 כף חוואיג', מלח לפי הטעם.
לוקחים סוליית שניצל סויה (יבשה/מופשרת) ומשרים במים חמים (שהורתחו קודם לכן) למשך כ-20 דקות. נפטרים בעדינות מעודפי המים, ומעבירים לבלילה הרטובה. משם מעבירים בזהירות לבלילה היבשה ומשם למחבת טפלון עם מעט שמן חם.
לקראת סוף הטיגון מוסיפים עוד 2 שיני שום לשמן, מה שיוסיף טעם לשניצלים ואף ויעניק להם קריספיות מסוימת.
* לנמנעים מטיגון – ניתן לאפות את השניצלים ב – 200 מעלות עד להזהבתם משני הצדדים.
לכניסה לבלוג של נטלי הולדינג לחץ כאן
מתכונים נוספים בקטגוריית תחליפי בשר

תגובות