אודות המתכון
מסעדת "ננוצ'קה" הטבעונית מפנקת אותנו בעוד מתכון מעולה ל-90 יחידות קסומות של חינקאלי פטריות ועדשים. בתיאבון!
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק:
מערבבים את כל החומרים ולשים לבצק אחיד, מעט גמיש. כדי לקבל בצק גמיש צריך להמעיט ככל האפשר בלישה, אחרת הוא הופך ללעיס. נותנים לו לנוח כשעה במקרר.
אופן הכנת המילוי:
מטגנים במעט שמן ומים כרישה ופטריות, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
טוחנים את העדשים עם שיני השום, ואז מעבירים פנימה את הפטריות והכרישה ומערבבים הכל יחדיו.
במכונת פסטה פותחים את הבצק לדפים בעובי מס' 2, יוצרים עיגולים וממלאים. מקפלים את הבצק ומהדקים היטב. מבשלים כ-8 דקות במים רותחים עם מלח עד שהחינקלי צף על פני המים. מוציאים עם כף מחוררת ומגישים.
מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות