עוגיות טחינה ללא גלוטן

07.12.2014 מאת: עינת שגיא
קינוחים
קלה
תגיות , ,
  • רכיבים:
  • ¼ כוס טחינה גולמית מיינורה גרופ
  • ¼ כוס מייפל אמיתי
  • כוס וחצי קמח שקדים
  • חופן שקדים קצוצים גס

אודות המתכון

עוגיות טחינה מהירות להכנה מאת עינת שגיא. נשנוש טעים ובריא שמתאים גם לרגישים לגלוטן.

השימוש הוא בטחינה אתיופית מעולה של Mynora Group שמסמנים בתו :)

אופן ההכנה

מערבבים את הטחינה והמייפל,
מוסיפים את הקמח שקדים והשקדים הקצוצים ומערבבים לתערובת אחידה.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

יוצרים עוגיות (למי שיש, אפשר להשתמש במכשיר פלאפל ואז הן יוצאות שוות ויפות)
מניחים בתבנית על נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-10 דקות.

המתכון לקוח מתוך הבלוג "בישול בריא עם עינת" מאת עינת שגיא.

למעבר לבלוג לחץ כאן.

 

Mynora Group Produce

מתכונים נוספים בקטגוריית קינוחים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים מקודם ע"י קידום אתרים עידן בן אור

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera