אודות המתכון
מתכון מהיר ומוצלח לרוטב בולונז "בשרי" במיוחד, שמושלם לספגטי בולונז וללזניה!
אופן ההכנה
הוראות להכנת רוטב העגבניות:
יש לטגן בשמן זית את השום, עלי הדפנה והגזר. בינתיים מועכים את העגבניות, וכאשר הבצל מזהיב, מוסיפםי את העגבניות לסיר. מוסיפים את התבלינים לפי הטעם.
הוראות להכנת תערובת ה"בשר":
מטגנים את הבצלים במרגרינה, עד להזהבה. מוסיפים את הטחון מן הצומח, וכן את יתר התבלינים לפי הטעם. מוסיפים את תערובת הבשר לרוטב העגבניות שבושל כ-10 דקות לאחר הרתיחה. לאחר 5 דקות של בישול נוסף במשותף, מוסיפים קופסת רסק עגבניות אחת, ומעט יין אדום.
המתכון מטעם לנדס אין לאב- שרותי תיירות וארגון טיולים לישראלים בקוסטה ריקה. לדף הפייסבוק של לנדס אין לאב לחץ כאן
מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות